Претрага

Смерови

Презентација компаније Schneider electric DMS NS

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У среду 23.3.2016. године у 13:20 биће организована презентација компаније Schneider electric DMS NS.

schneider

Компанија Schneider electric DMS NS из Новог Сада је специјализована ИТ компанија која се бави софтверским инжењерингом у области електроенергетике - Smart Grid IT.

 

У сарадњи са Факултетом техничких наука из Новог Сада промовишу смер ПСИ (Примењено софтверско инжењерство). Нуде могућност да кроз стручну праксу у компанији стекнете сва потребна практична знања. Успешним студентима додељују стипендије. Свим студентима који у року и са просеком 8,00 и више заврше студије загарантовано је запослење у компанији.

Компанија је 2012. године основала и Фондацију „Центар за младе таленте" где успешно сарађуе са гимназијама и средњим школама широм Војводине и Србије. Фондација је непрофитабилна невладина организација чији је циљ да допринесе развоју теоријских и практичних знања из области математике и информатике. Намењена је превасходно ученицима средњих школа и студентима, где потпуно бесплатно могу стећи додатна знања и припремити се за матуру и упис на факултет.

Позивају се ученици да посете презентацију и упознају се са компанијом Schneider electric DMS NS и смером ПСИ са Факултета техничких наука из Новог Сада. Презентација ће бити организована у свечаној сали школе.