НАГРАДНИ КОНКУРС

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Гимназија  „Вук Караџић“ из Лознице расписује

наградни конкурс:

ФИЛОЗОФИЈА У СТРИПУ

Право учешћа имају сви средњошколци са територије Републике Србије који неку од филозофских појава обраде и прикажу у форми стрипа.

Препоручујемо да се за креирање конкурсних радова користи веб апликација за израду стрипа која се налази на адреси www.bitstrips.com/create/comic/ .

Конкурс је отворен до 25. 04. 2014. године, а радове величине једне стрип табле у формату фотографије/слике слати на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Уз сваки рад потребно је приложити податке о аутору и школи. Један ученик може на конкурс послати само један рад. Котизацију од 500 динара (за шпампање рада - ради организовања изложбе) уплатити на жиро рачун школе број 840-15666-78.

Сви радови који буду испуњавали образовне и естетске квалитете конкуришу за једну од три награде:

1.      награда: таблет

2.      награда: фото-апарат

3.      награда: веб-камера

Све остале информације, као и ток конкурса можете пратити на сајту лозничке Гимназије http://www.loznickagimnazija.edu.rs/

 30. 04. 2014. год. у Гимназији „Вук Караџић“ у Лозници биће организована изложба конкурсних радова на којој ће бити уручене награде најуспешнијим ученицима.