УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

-У уторак, 2.10.2018. године, у Народној Скупштини Републике Србије, а у  оквиру Дечје недеље, председница парламента Маја Петровић и њен заменик, Игор Васић, присуствовали су Седници Ученичких парламената са темом ,,Како препознати и шта урадити-за одрастање без насиља", под покровитељством Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

-У среду, 3.10.2018. године одржана је друга седница Ученичког парламента, на којој је присуствовало 40 чланова, професорка Мирјана Радивојевић и директор школе.

На овој седници чланови су упознати са Пословником о раду парламента наше школе; обавештени су о обавезном присуству на радионици о изради новог Развојног плана школе, која је била заказана за 10.10.2018. године; упознати су путем извештаја о току седнице Ученичких парамената Србије, одржаној претходног дана у Београду, као и о другим текућим питањима, који су саставни део записника.

-У периоду од 9. до 11.11.2018. године, у Сокобањи, председница парламента-Маја Петровић, присуствоваће националном састанку Уније седњошколаца Србије.