АКТИВНОСТИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У четвртак, 24.1.2019. године, у сали Вуковог дома, са почетком у 19 часова,  одржана је Светосавска академија у организацији Црквене општине старолозничке, на којој су, у уметничком делу програма учествовали наши ученици, хор школе и чланови рецитаторске секције.Програм су припремиле  колегинице Гордана Богдановић и Наташа Лазић-Максимовић,које су,  као и увек биле на висини задатка. Хором је дириговао професор музике и директор школе, Дарко Несторовић. Пуну салу Вуковог дома благословио је наш владика Лаврентије, а беседу је одржао наш суграђанин, академик Светислав Божић!

Честитам члановима хора на дивном певању и рецитаторима: Оливери Нинић (1-1), Тамари Несторовић (4-1), Мини Вукосављевић (3-1), Теодори Ђурђевић (4-1), Милици Арнаутовић (1-3) и Ивану Перићу (1-2)! Хвала што сте школу презентовали на најбољи могући начин, како и доликује гимназијалцима!

Конферансу је водила Тамара Несторовић.

У недељу, 27.1.2019. године, у свечаној сали школе, са почетком у 11 часова, биће обележена школска слава-Савиндан, чином обреда резања славског колача у 11 часова, а након тога, у наставку, свечана академија. Позивам ученике, колеге и пријатеље гимназије да присуствују свечаној академији!

                                                                                                                                    Директор

                                                                                                                           Дарко Несторовић, проф.