Претрага

Смерови

Креирај своју мобилну апликацију

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

КРЕИРАЈ СВОЈУ МОБИЛНУ АПЛИКАЦИЈУ, ЈЕР MICROSOFT И МЕТРОПОЛИТАН НАГРАЂУЈУ!

Драги средњошколци, 

 

Као и претходних година, Универзитет Метрополитан је као друштвено одговорна институција организовањем традиционалних такмичења, отворио могућност средњошколцима да на креативан начин обезбеде ваучере за школовање!
Такмичење у креирању мобилних апликација MET MOBILE CHALLENGE: Све средњошколце који су заљубљени у мобилне апликације и информационе технологије, Универзитет Метрополитан и Microsoft позивају да се пријаве на такмичењеMET MOBILE CHALLENGE. Споменуто такмичење не захтева програмерско знање, јер ће сви пријављени такмичари имати обуку ради оспособљавања за прављење мобилних апликација, а победу ће однети најкреативније идејно решење. 

Најталентованије такмичаре наш Универзитет награђује ваучерима за школовање на жељеном студијском програму, док компанија microsoft који је покровитељ овог такмичења, за победнике такође приређује вредне награде. Такмичење ће бити организовано 21. фебруара и 07. марта у просторијама Универзитета Метрополитан у Београду, док ће се у Нишу одржати 28. фебруара и 14. марта, у просторијама Пословно-образовног центра Универзитета Метрополитан у Нишу. 

Свим заинтересованима препоручујемо да пријаву изврше у што краћем року због ограниченог броја места. Пријави и детаљнијим информацијама можете приступити ОВДЕ.

 

За информације на који начин можете да освојите стипендију у осталим областима које се налазе на Универзитету Метрополитан, можете приступити  ОВДЕ

 Споменуто такмичење се такође одржавало и прошле године, а како је све то изгледало можете погледати  ОВДЕ

 


Тадеуша Кошцушка 63, Трг Републике 3, 11000 БЕОГРАД, Република Србија

Булевар Светог Цара Константина 80-86 18000 НИШ, Република Србија
ТЕЛ (БЕОГРАД): +381(11)20-30-885 /// ТЕЛ (НИШ): +381(18)551-000
E-MAIL: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. /// Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
SKYPE: Univerzitet.Metropolitan