Претрага

Обавештење за учеснике конкурса "Филозофија у стрипу"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драги учесници конкурса "Филозофија у стрипу", рок за предају радова је продужен до понедељка 28.04.2014.год. Молимо вас да до тог дана пошаљете ваше радове.

Подсећамо: радове величине једне стрип табле у формату фотографије/слике слати на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.;
уз сваки рад потребно је приложити податке о аутору и школи; један ученик може на конкурс послати само један рад; котизацију од 500 динара (за шпампање рада - ради организовања изложбе) уплатити на жиро рачун школе број 840-15666-78.

Сви радови који буду испуњавали образовне и естетске квалитете конкуришу за једну од три награде: 1. награда: таблет; 2.награда: фото-апарат; 3.награда: веб-камера;

Селекцију пристиглих радова обавиће Растко Ћирић, редовни професор Факултета примењених уметности у Београду. Професор Ћирић ће одабрати најбоље конкурсне радове који ће 1. маја 2014. год. бити постављени на фејсбук страницу Krug Loznica - на којој ће бити ораганизовано гласање, а радови са највише освојених гласова добијају награде. 

Професор Мирко Марковић