• DSC 4569
  •  DSC0069
  •  DSC0078
  • gimn2
  • 2
  • DSC 4570
  • DSC 4580
  •  DSC0047 (2)

Претрага

ЗА МАТУРАНТЕ- СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ – ВИРТУЕЛНИ САЈАМ ОБРАЗОВАЊА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ, 22. и 23. новембар 2023. (онлајн)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Универзитет у Београду организује дводневни онлајн сајам образовања током ког ће се представити сви факултети и студијски програми на основним академским студијама.

Заинтересованим ученицима и ученицама средњих школа биће омогућено да се упознају са представницима факултета, да се посаветују и да на основу темељних ажурираних информација донесу одлуку о избору факултета.

Сајам ће отворити проф. др Дејан Филиповић, проректор за наставу Универзитета у Београду, у среду, 22. новембра 2023. у 10 часова.

Првог дана представиће се следећи факултети:

Биолошки факултет, Факултет организационих наука, Архитектонски факултет, Факултет ветеринарске медицине, Машински факултет, Хемијски факултет, Грађевински факултет, Пољопривредни факултет, Математички факултет, Шумарски факултет, Факултет за физичку хемију, Економски факултет, Стоматолошки факултет, Физички факултет, Филозофски факултет и Технички факултет у Бору.

Другог дана представиће се следећи факултети:

Факултет спорта и физичког васпитања, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Технолошко – металуршки факултет, Правни факултет, Електротехнички факултет, Филолошки факултет, Саобраћајни факултет, Факултет за образовање учитеља и васпитача, Факултет политичких наука, Факултет безбедности, Географски факултет, Рударско-геолошки факултет, Фармацеутски факултет, Медицински факултет и Православни богословски факултет.

Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима и ученицама у одвојеној “соби” за додатна питања и консултације.

Универзитет у Београду позива све кандидате да погледају агенду, посете сајам у терминима презентација факултета за које су заинтересовани и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Линк за праћење сајма (можете му приступити само док траје догађај): https://zoom.us/j/95792144785