•  DSC0069
  • DSC 4580
  • DSC 4569
  • DSC 4570
  •  DSC0078
  • 2
  • gimn2
  •  DSC0047 (2)

Претрага

Распоред наставе. Алати и упутства за наставу на даљину.
Кликни на слику за детаље.
COVID-19

НОВИ УСПЕСИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

-У СУБОТУ, 13. АПРИЛА У ВАЉЕВУ, ОДРЖАНО ЈЕ ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ, НА КОЈЕМ ЈЕ ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ОСТВАРИЛА НАША УЧЕНИЦА САЊА АТАНАЦКОВИЋ, УЧЕНИЦА 2.РАЗРЕДА ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКОГ СМЕРА. БРАВО САЊА, СВЕ ЧЕСТИТКЕ И СРЕЋНО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ!

-ИСТОГ ДАНА, ОДРЖАНО ЈЕ ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ У БЕОГРАДУ, НА КОЈЕМ СУ НАША ДВА УЧЕНИКА СТЕКЛА ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ, А ТО СУ: ОГЊЕН ПЕРИЋ, 2.РАЗРЕД И БОЈАН МИЛИВОЈЕВИЋ, 4.РАЗРЕД! БРАВО ЗА ОГЊЕНА И БОЈАНА! СРЕЋНО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ!

-ТАКОЂЕ, ИСТОГ ДАНА, У НАШОЈ ШКОЛИ, ОДРЖАНО ЈЕ ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ ( ГРАМАТИКА), НА КОЈЕМ СУ НАШИХ  ДВОЈЕ УЧЕНИКА СТЕКЛА ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ, А ТО СУ: МИНА ВУКОСАВЉЕВИЋ, 3.РАЗРЕД И ДАНИЈЕЛ МИЛИВОЈЕВИЋ, 4.РАЗРЕД! СВЕ ЧЕСТИТКЕ И СРЕЋНО!

-У НЕДЕЉУ, 14. АПРИЛА, НА ХОРСКОМ ФЕСТИВАЛУ У ВАЉЕВУ-,,ХОРФЕСТ", ХОР НАШЕ ШКОЛЕ ОСВОЈИО ЈЕ ДРУГУ НАГРАДУ И СПЕЦИЈАЛНУ ДИПЛОМУ ЗА НАЈБОЉЕ ИЗВЕДЕНУ СТРАНУ КОМПОЗИЦИЈУ. СВЕ ЧЕСТИТКЕ ЧЛАНОВИМА ХОРА И СРЕЋНО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ!

-МОЖЕ СЕ КОНСТАТОВАТИ ДА ЈЕ ПРОТЕКЛИ ВИКЕНД БИО ИЗУЗЕТНО БОГАТ ДЕШАВАЊИМА И ВЕОМА ПЛОДОНОСАН! СВЕ ЧЕСТИТКЕ ЈОШ ЈЕДНОМ СВИМ УЧЕНИЦИМА И ПРОФЕСОРИМА КОЈИ СУ НЕСЕБИЧНО РАДИЛИ СА ЊИМА КАО И УВЕК!

                                                                                                                                                                                                                            ДИРЕКТОР

                                                                                                                                                                                                              ДАРКО НЕСТОРОВИЋ, ПРОФ.