• gimn2
  • DSC 4580
  • 2
  • DSC 4569
  • DSC 4570
  •  DSC0047 (2)
  •  DSC0069
  •  DSC0078

Претрага

Алати и упутства

Распоред наставе. Алати и упутства за наставу на даљину.
Кликни на слику за детаље.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

-Драги ученици и родитељи, од данас, 17.3.2020. године почела је настава на даљину због увођења ванредног стања по одлуци Владе Републике Србије на територији целе Републике Србије и тренутне епидемиолошке ситуације, а у циљу спречавања ширења коронавируса.

-Да подсетимо, обустављен је непосредни образовно-васпитни рад, али то не значи да је обустављен образовно-васпитни рад у целини.

-МПНТР је припремило оперативни план рада за наставак рада школа у отежаним условима, кроз остваривање образовно-васпитног рада на даљину.

-Како је већ речено, такав вид наставе почиње данас, 17.3.2020. године, а то подразумева да ће се током данашњег и сутрашњег дана ученицима јавити одељенске старешине како би преузеле тачне и валидне мејл адресе ученика, које ће потом проследити предметним професорима. Предметни професори ће се јавити ученицима којима предају путем мејла са задацима за рад у овој седмици ( 17.3.-20.3.). Ученици се обавезују да прате своје мејлове и узврате повратну информацију. Ово се посебно односи на наставне предмете који неће бити обухваћени емитовањем на РТС-у, које почиње у понедељак, 23.3.2020. на платформи РТС ПЛАНЕТА. Овакав вид комуникације остаје за ову седмицу, као и за наредне, а додаће се и платформе за учење на даљину које се већ налазе на сајту школе. О том начину ће ученици благовремено бити обавештени путем сајта школе и предметних професора.

-Настава ће се одвијати по постојећем распореду у овој седмици, а вероватно и у наредним. О евентуалним корекцијама, уколико до њих дође, предметни професори ће обавестити ученике (од понедељка 23.3.када крене емитовање садржаја на платформи РТС ПЛАНЕТА за предмете српски језик и књижевност, математика, биологија, хемија, физика, историја, географија.) За остале предмете је већ објашњен начин рада.

-Пратите http://www.rasporednastave.gov.rs/ и друге доступне плтформе за учење на даљину. Важно је да пратите инструкције одељенских сатрешина и предметних професора.

-Будите одговорни и савесни у испуњавању својих обавеза и домаћих задатака, како би се ова школска година успешно привела крају. Сви мормо бити на висини задатка. Сви садржаји ће бити редовно евидентирани у електронски дневник, као и активност и укљученост ученика током овог периода. На основу свих активности и задатака које будете добијали, бићете оцењивани како би оцене на крају године могле бити закључене. 

-О свим новим детаљима бићете благовремено обавештавани.

-Желим всм добро здрвље и успешно учење! Школа вам стоји на располагању за све недоумице и питања. Срећно!

                                                                                                                                                                                                                                    Директор

                                                                                                                                                                                                                       Дарко Несторовић, проф.