•  DSC0047 (2)
  •  DSC0069
  • 2
  • gimn2
  • DSC 4570
  • DSC 4580
  •  DSC0078
  • DSC 4569

Претрага

Алати и упутства

Распоред наставе. Алати и упутства за наставу на даљину.
Кликни на слику за детаље.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

-Поштовани родитељи, молио бих Вас да се, од понедељка, 23.3.2020. године укључите у надзор и пратите да ли се Ваша деца, а наши ученици редовно и на време укључују на наставу на даљину и да ли шаљу повратне информације својим професорима. Важно је да контролишете њихов рад, јер је то сада начин њиховог рада и учења, како би се школска година, у овим тешким тренутцима  успешно привела крају. Пофесори ће у сваком тренутку комуникације имати увид ко се од ученика укључио, а ко не. Уколико се неко од ученика не одазове и не укључи у одређену активност, предметни професор ће о томе обавестити одељенског старешину, одењенски старешина директора, а директор родитеље. Морамо сви заједно, тимски, бити на висини задатка!

-Свако њихово укључење, ангажовање и повратна информација предметном професору биће евидентирана у електронском дневнику, као и неангажовање и недобијање повратних информација. Током оваквог вида учења, вршиће се формативно оцењивање, а то подразумева константно евидентирање њихових повратних информација, евидентирање њихове активности, као и радова које шаљу као одговор на захтев професора. Тако ће предметни професори пратити  њихова постигнућа. 

-Поред ТВ часова, који почињу у понедељак, 23.3.2020. године, на платформи РТС ПЛАНЕТА, настава ће се одвијати по постојећем распореду часова, у нешто мањем обиму у односу на интеракцију у учионици. Тако лакше можете пратити, а  ученици ће, без додатног оптерећења у сваком тренутку знати када ће се професор обратити на један од начина који је у оптицају и који је већ кренуо од уторка, 17.3.2020. године. Професори ће повратне информације од ученика тражити у време када се договоре, а које је у  вези  са постојећим  распоредом часова. Професори ће користити платформе за учење на даљину- Google Classroom ( Гугл учионицу), Microsoft Teams, Moodle..., као и вибер групе и електронску пошту..

-Сви имамо заједнички циљ, а то је едукација Ваше деце, а наших ученика! Жеља нам је да Ваша деца остваре најбоља постигнућа, како би у будућности, када све ово прође, несметано наставили своје школовање! Очекујем од Вас добру сарадњу, као и до сада! 

-Сходно свему наведеном, редовно пратите сајт школе. Све нове информације и за Вас и за ученике  одмах ће  бити постављене!

-Свима желим срећу и добро здравље! Хвала на разумевању! 

                                                                                                                                                                                                                                Директор

                                                                                                                                                                                                                   Дарко Несторовић, проф.