• DSC 4580
  • DSC 4570
  • DSC 4569
  • 2
  •  DSC0078
  •  DSC0047 (2)
  •  DSC0069
  • gimn2

Претрага

Распоред наставе. Алати и упутства за наставу на даљину.
Кликни на слику за детаље.
COVID-19

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ

Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

-Настава у школској 2020/21. години почиње у уторак, 1.9.2020. године. Настава у првој смени почиње у 8:00 ( 2.и 4. разред), а у другој у 14:10 ( 1. и 3. разред). Часови ће трајати 30 минута.

-Настава ће се одвијати по КОМБИНОВАНОМ МОДЕЛУ, у циљу безбедности и заштите ученика и запослених од инфекције вирусом КОВИД 19. Одељенске старешине ће своја одељења поделити на два дела и о томе ће обавестити ученике ( нпр.уколико у одељењу има 27 ученика, првих 14 ученика су први део, а осталих 13 други део одељења). Ученици су у обавези да се обавезно придржавају направљене поделе!  Настава ће се одвијати по редовном распореду, који ће ученици добити приликом доласка у школу 1.9.2020. године, а биће објављен и на сајту школе. 

-Комбиновани модел у нашој школи реализоваће се на следећи начин:

1. у првој седмици септембра ( од 1.9. до 4.9.2020.) наставу ће похађати ученици 2.и 4.разреда-ПРВИ ДЕО ОДЕЉЕЊА (у пре подневној смени), као и ученици 1.и 3.разреда-ПРВИ ДЕО ОДЕЉЕЊА (у по подневној смени). Остли ученици ( други део одељења) прате наставу онлајн, на РТС-у и у договору са предметним професорима. Ученици су у обавези да се редовно укључују током онлајн наставе.

2. у другој седмици септембра ( од 7.9. до 11.9.2020.) наставу ће похађати ученици 2. и 4. разреда-ДРУГИ ДЕО ОДЕЉЕЊА ( у пре подневној смени), као и ученици 1. и 3. разреда-ДРУГИ ДЕО ОДЕЉЕЊА ( у по подневној смени). Остали ученици ( први део одељења) прате наставу онлајн,на РТС-у и у договору са предметним професорима. 

3. У даљем току, поменути модел ће се смењивати наизменично.

-Током наставе у школи, ученици неће мењати учионице, већ ће боравити у једној све време трајања наставе и у обавези су да одржавају хигијену учионице, као и личну хигијену.

-Часови вежби ( енглески језик, други страни језик, физика, хемија, биологија, рачунарство и информатика...у зависности од смера) одвијаће се у школи, без обзира ако су ученици по моделу на онлајн настави.

-Пропитивање и оцењивање ученика обављаће се искључиво у школи.

-Ученици и запослени су у обавези да се придржавају свих епидемиолошких мера! Ношење заштитних маски је обавезно за све!

-Свима ученицима и запосленима желим срећан и успешан почетак, као и добро здравље!

                                                                                                                                                                                                                               Директор

                                                                                                                                                                                                                    Дарко Несторовић, проф.