• DSC 4570
  • 2
  •  DSC0069
  • DSC 4569
  • DSC 4580
  • gimn2
  •  DSC0047 (2)
  •  DSC0078

Претрага

Распоред наставе. Алати и упутства за наставу на даљину.
Кликни на слику за детаље.
COVID-19

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ-ОНЛАЈН НАСТАВА И КРАЈ ПОЛУГОДИШТА-ОРГАНИЗАЦИЈА РАДА ШКОЛЕ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

-Драги ученици, од понедељка, 30.11.2020. до 18.12.2020.  године настава се одвија на даљину-онлајн, на платформи Microsoft Teams, у циљу заштите и превенције свих нас!

-Крај првог полугодишта биће у петак,18.12.2020., зимски распуст почиње у понедељак, 21.12.2020. и траје до петка, 15.1.2021. године. Друго полугодиште почиње у понедељак, 18.1.2021. године. О свим детаљима ћете благовремено бити обавештени од својих одељенских старешина и путем сајта школе. 

-Настава ће се одвијати према постојећем распореду часова!

-Часови ће трајати 45 минута и часу ће приступати цело одељење ( без поделе на први и други део)!

-У обавези сте да редовно приступате платформи према распореду часова, и да се трудите да остварите што бољи успех. Ученици који се не буду пријављивали и учествовали у раду, биће евидентирани као одсутни ученици и то може утицати на коначну полугодишњу оцену.  Професори ће евидентирати сваку вашу активност, како би полугодишња оцена била што објективнија.

-Током овог периода професори ће вас оцењивати! Када дође време биће вам предложена полугодишња оцена, коју межете поправити путем одговарања искључиво у школи, уз поштовање свих епидемиолошких мера!  Изјаснићете се предметном професору, а професор ће известити директора школе. Када буде направљен распоред одговарања, о терминима ћете бити  обавештени од преметних професора.

-У случају било каквих проблема, можете се слободно обратити директору школе и стручним сарадницима-педагогу и психологу школе путем телефона или мејла.  Уколико имате техничких проблема, такође се обратите, без устручавања! Контакт телефон школе је 878-636, мејл адреса:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

--Мејл адреса педагога школе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.        психолога: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

-Чувајте себе и ваше најближе! Желим вам свима успешан рад и добро здравље, као и вашим породицама! Срећно!

                                                                                                                                                                                                                                     Директор

                                                                                                                                                                                                                           Дарко Несторовић, проф.