•  DSC0047 (2)
  • gimn2
  • DSC 4580
  •  DSC0078
  • 2
  • DSC 4569
  • DSC 4570
  •  DSC0069

Претрага

ВАЖНО-ХИТНО-ПРИЈЕМНИ ЗА ИТ ОДЕЉЕЊЕ

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

-Ученици који су се електронски пријавили за полагање пријемног испита за специјализовано ИТ одељењеу априлу месецу, потребно је да на мејл наше школе - Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаљу попуњену пријаву као прилог мејла и у садржају мејла да наведу ГЕНЕРИЧКИ БРОЈ који су добили приликом онлајн пријављивања, најкасније до 20. маја 2020. године.

-Рок за слање мејла са пријавом и генеричким бројем је 20.мај 2020. године до 12 часова. Пријемни ће се највероватније обавити у нашој школи, 10. јуна од 10-14 часова, а постоји могућност да то буде и у Шабачкој гимназији.  Око  25.5. очекујемо детаље око тачног места полагања пријемног, о чему ћете бити обавештени.  Објавићемо на сајту школе. ОВИХ ДАНА ОБАВЕЗНО ЧЕШЋЕ ПРАТИТЕ САЈТ ШКОЛЕ-опција УПИС 2020.

-Они који се нису пријавили у априлу, а имају жељу да полажу пријемни испит  за ИТ одељење 10. јуна,  ПРИЈАВЉИВАЊЕ ће бити од ПОНЕДЕЉКА, 18.5. до ЧЕТВРТКА, 21.5.2020. године од 8:00 до15:00 ДОЛАСКОМ ЛИЧНО У ШКОЛУ ( у школи се добија образац пријаве) или СЛАЊЕМ ПОПУЊЕНЕ ПРИЈАВЕ НА МЕЈЛ  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  у времену од 8:00-20:00 часова, коју можете преузети на сајту Министарства просвете. За сва питања стојимо вам на располагању. Телефон 878-636 или 065/27-11-201.

-У пријави се тражи ШИФРА ученика. Шифру  ученици добијају у својим Основним школама од разредних старешина и тај податак ће се накнадно унети. 

-Школа је у обавези да до петка, 22.5. до 15 часова проследи Министарству просвете, сектору за средње образовање , тачно и коначно бројно стање пријављених ученика за полагање пријемног испита, па вас молим да будете брзи и ефикасни. Приликом доласка у школу обавезно је ношење заштитне маске и рукавица, а све остало, по питању дезинфекције има у школи.

-О свим детаљима у вези са пријемним испитом бићете на време обавештени путем сајта, посебно око саме организације и спровођења пријемног испита, начина доласка и уласка у школу,  сходно епидемиолошкој ситуацији и препорукама Владе и Министарства просвете. Све мере заштите се већ примењују. 

                                                                                                                                                                                                                                      Директор

                                                                                                                                                                                                                              Дарко Несторовић, проф.