Претрага

Смерови

Конкурс: Филозофијa y стрипу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Гимназија „Вук Караџић“ из Лознице расписује

наградни конкурс:

ФИЛОЗОФИЈА У СТРИПУ

Право учешћа имају сви средњошколци са територије Републике Србије који неку од филозофских појава обраде и прикажу у форми стрипа. За креирање конкурсних радова користи се веб апликација за израду стрипа која се налази на адреси www.bitstrips.com/create/comic/ .

Конкурс је отворен до 19. 04. 2013. године, а радове дужине до 12 сцена у формату фотографије/слике (jpg/png) слати на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Уз сваки рад потребно је приложити податке о аутору и школи. Један ученик на конкурс може послати само један рад. Сваки учесник конкурса плаћа котизацију од 500 динара (за шпампање рада - ради организовања изложбе).

Сви радови који буду испуњавали образовне и естетске квалитете конкуришу за једну од три награде:

  1. награда фото-апарат
  2. награда мобилни телефон
  3. награда веб-камера

Све остале информације, као и ток конкурса можете пратити на сајту школе: http://www.loznickagimnazija.edu.rs као и на фејсбук страници: http://www.facebook.com/pages/КРУГ/369174189763617

25. 04. 2013. год. у Гимназији „Вук Караџић“ у Лозници биће организована изложба конкурсних радова на којој ће бити уручене награде најуспешнијим ученицима.